Απεργία Πέμπτη / 24ωρη απεργία την Πέμπτη στο Μετρό - 6ωρη στάση εργασίας ... - Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην.

Απεργία Πέμπτη / 24ωρη απεργία την Πέμπτη στο Μετρό - 6ωρη στάση εργασίας ... - Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην.. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Καθολική απεργία την Πέμπτη στην Air France - Candia Doc
Καθολική απεργία την Πέμπτη στην Air France - Candia Doc from www.candiadoc.gr
Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση.

Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας.

Απεργία Πέμπτη 26 Νοεμβρίου: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και ...
Απεργία Πέμπτη 26 Νοεμβρίου: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και ... from www.flash.gr
Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.

Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος!

Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές.

Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις.

Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη οι ναυτεργάτες σε Κέρκυρα και ...
Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη οι ναυτεργάτες σε Κέρκυρα και ... from www.iefimerida.gr
Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. Δείτε αναλυτικά ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ.

Δείτε αναλυτικά ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία την πέμπτη. Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama